Produkty pro šroubovák ph00 (5)

Karamelizovaný cukr

Karamelizovaný cukr

Světlá hnědá až tmavě hnědá - Sirup - Prášek - Cukr - Granulát - Kousek Původ: Evropa
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
waax agora

waax agora

ohřívače vosku
Serverové skříně

Serverové skříně

Serverové skříně v různých hloubkách a výškových jednotkách, také k dispozici s klimatizací na požádání.
BUZIL G467 Bucazid S

BUZIL G467 Bucazid S

10 Litrů Sanitárního a Údržbového Čistidla pH Hodnota 0,5 - 1